SUCCESVOL SAMENGESTELD

Weer voluit leven

Ik help ambitieuze mannen en vrouwen die weer echt voluit willen gaan leven, je hebt je scheiding achter de rug en alle randzaken zijn geregeld. En nu wat ga je nu doen, wat wil je nu doen en hoe moet je dat nu aanpakken. Je voelt diep van binnen dat je weer wil gaan ontdekken wie je bent, je talenten wil leren kennen en hoofdstukken vanuit je verleden wil afsluiten om op een nieuwe pagina te beginnen.

Toch kan dit je bekend voorkomen: Je bent in het verleden gescheiden, maar toch wordt je in het hier en nu nog steeds getriggerd. Je bent druk aan het werk bij … je staat bewust en gezond in het leven doet alles voor je kinderen maar toch kom je elke avond tijd te kort. Je leeft je leven alsof je naar een film kijkt, je voelt je nog steeds verdoofd, schuldig en bent een speelbal van je eigen emoties. Triggers liggen op loer de een bericht van je ex zet je al aan waardoor je eigenlijk niet meer kan slapen, fatsoenlijk kan denken en bang bent voor het volgende wat gaat komen. Het gevoel van geen regie over je eigen zijn en de invloed die je ex op je persoonlijke gemoedstoestand heeft maken je verdrietig en onzeker.

Elke maandag neem je je voor dat je het nu echt zo gaat doen, je baan, je relatie tot je ex, de opvoeding van de kinderen, jouw toekomst! Nu gaat het zoals jij wilt, alleen weet je niet goed waar je moet beginnen. Je weet dat je het kan, je weet dat wie je was je nu niet meer wil en kan zijn.

Ben jij toe aan een nieuwe jij?

 

Na een periode van regelen en verdriet merk je dat je opzoek bent naar wie je bent. Wat je altijd deed past niet meer bij hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn. Je verlangt naar een nieuwbegin.

Je gaat maar door zoals je gewend bent om te doen terwijl je hele leven is verandert, je wil niet meer blijven hangen in het verleden maar toch kom je moeilijk los van de vaste patronen. Het bekende is makkelijk maar geeft geen voldoening en vaak nog te pijnlijk. Het leven wat je nu leid past niet meer bij je, er zit meer in je, je kan meer doen maar hoe laat ik los en stap ik uit het oude?

“Want niemand gaat expres scheiden!”

Een liefdevol nieuw begin

De oplossing ligt bij jouw, als jij ervoor kiest jezelf op nummer 1 te zetten omdat jij de wilskracht hebt om anders te willen doen. Je wilt jezelf verdiepen door binnen te keren zodat jij jouw liefdevol nieuw begin creëert.

Zelf heb ik de afgelopen jaren geleerd om liefdevol opnieuw voor mezelf te beginnen, na mijn scheiding stond ik er alleen voor. Ik moest ergens beginnen maar hoe, ik wist dat ik het anders ging doen, alleen waar te beginnen? Stapje voor stapje ben ik door de jaren heen steeds dichter bij mezelf gekomen door me te verdiepen in mijn verlangens maar ook door reflectie en professionele begeleiding.

Afgelopen jaar kwam alles samen en heb ik mijn wens om andere vrouwen en gezinnen te helpen uitgesproken. Ik heb het succesvol samengesteld model ontwikkeld een model waar het proces wat ik de afgelopen jaren heb doorlopen samenkomt in een traject. Een traject vol inzichten, loslaten maar vooral ook dromen en doelen stellen.

Over Foekje

Foekje is eigenaar van succesvol samengesteld en heeft de methode ontwikkeld omdat ze zich liever richt op de mooie dingen die een samengesteld gezin met zich meebrengt. Met haar positieve en energieke uitstraling probeert ze op creatieve wijze harmonie te vinden in haar samengesteld gezin.

Ze weet als geen ander hoe het is om met je ex bij de therapeut te zitten omdat je beide het beste wil voor je kind en dat je thuiskomt is een huis waar iedereen zn eigen verhaal heeft en eigen script schrijft. Haar visie vanuit succesvol samen gesteld is dat oké is dat je het even niet meer weet, het leven is niet alleen maar leuk en goed. Succesvol is voor mij dat je dat accepteert en je met tools en tricks hebt geleerd hoe je daar uit kan komen. Dat je alle emoties, alle positieve en negatieve lagen van ouderschap ownt.

Ze wil met dit model iedereen binnen het gezin zien en ook elkaar laten zien wie zij zijn, leer van elkaar door inzicht en openheid. Iedereen wil liefde en veiligheid voelen, door te zien en leren hoe iemand schakelt of omgaat met emoties. Komt er begrip en vertrouwen en uiteindelijk plezier.

Wil je samen aan de slag?

Wat zeggen anderen over Foekje

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

naam

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

naam

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

naam